Főoldal > AKTUÁLIS > Szuper ajándéktippek a tesóknak!

Szuper ajándéktippek a tesóknak!

ajándékkarácsonytestvérünnep
0

Írta: and

Kedveskedj apróságokkal! A kamaszkor jellemzője a hullámzó kedélyállapot, emiatt a tinikkel sokszor nehéz megtalálni a közös hangot. Ha idén nem szeretnél mellélőni, és tuti ajándékot keresel, húgod biztosan örülni fog egy kényeztető ajándékcsomagnak (1599 Ft, Rexona for Teens), amit most trendi táskába rejtettek. A fiatal lányok bálványa a gyönyörű Beyoncé, és hugicád aligha tudna dögösebb […]

Kedveskedj apróságokkal!

A kamaszkor jellemzője a hullámzó kedélyállapot, emiatt a tinikkel sokszor nehéz megtalálni a közös hangot. Ha idén nem szeretnél mellélőni, és tuti ajándékot keresel, húgod biztosan örülni fog egy kényeztető ajándékcsomagnak (1599 Ft, Rexona for Teens), amit most trendi táskába rejtettek. A fiatal lányok bálványa a gyönyörű Beyoncé, és hugicád aligha tudna dögösebb ajándékot elképzelni, mint az énekesnő káprázatos illatú Heat Rush parfümjét.Tesód zsenge kora ellenére lelkes környezetvédő, és téged is állandóan figyelmeztet, hogy miért nem gyűjtöd szelektíven a szemetet? Barátnői előtt lazán villoghat egy környezetbarát anyagból készült Envirosax táskával (2390 Ft, kutyushop.hu), és megmutathatja a világnak a benne rejlő vadságot. Ha emellett még az állatokat is imádja, lepd meg egy mókás kiegészítővel, amivel a suliban hatalmas feltűnést kelthet.

Wellness Cafe tipp: Tally Weijl nyaklánc macis medállal, Debenhams kötött fülvédő

Szerezz csodás pillanatokat!

Nővéred folyton panaszkodik, hogy a munka és a gyereknevelés mellett egyszerűen nincs ideje saját magára? A karácsonyi őrület után bizonyára jól fog neki esni egy kényeztető wellness-nap, amihez te is hozzájárulhatsz egy előre összeállított Spa csomaggal. A meglepetéseket tovább fokozhatod egy masszírozó lábmelegítővel (9900 Ft, wellmed.hu), ami segít megőrizni lábai egészségét, oldja a lábizom görcsöket, és csökkenti a stresszt. Minden nő örül egy csábító és divatos fehérneműnek, így ha a nővéred kedveli a kifinomult darabokat, csempéssz a fa alá egy bársony hatású, barokk virágmintákkal díszített modellt (Velvet Sensation, triumph.com) amit szűk ruhák alá is bátran felvehet.

Wellness Cafe tipp: Gömb mécsestartó (ajandekozon.hu),  Clinique High Impact Mascara szett

teso2.jpg ()Ajándékozz finom eleganciát!

A bátyád igazi szívtipró, és állandóan a külsejével van elfoglalva? Mi más lehetne számára jobb ajándék, mint egy márkás parfüm vagy egy szuper kence? A Shiseido Men erős krém férfiaknak, ami energiával látja el a bőrt, hatásosan harcol a ráncokkal, így tesód arcbőre sokkal fiatalosabbnak és kipihentebbnek tűnhet. Garantált meglepetést okozhatsz egy menő szépség szettel is, a Carolina Herrera új illata hűen tükrözi a New York-i VIP férfi stílusát, és az öltönyös viselet tökéletes kiegészítője lehet. Ha bátyád a divat megszállottja, meglepheted egy trendi mandzsetta gombbal, ami feldobja a klasszikus megjelenést, vagy egy minőségi és kényelmes sállal.

Wellness Cafe tipp: Benetton élénksárga pulóver, L’Oreal Men Expert hidratáló arckrém

Pezsegjen a high-tech!

Ha az öcséd az elektronika világában él, és szereti, ha úgy történnek a dolgok, ahogyan ő akarja, most simán megteheti, úgy hogy összehangolja iPhone-ját a gear4 infravörös távirányítóval (29900 Ft, starking.hu), így egy kézben tarthatja kuckója összes szórakoztató elektronikáját. Zenerajongó tesódnak szuper meglepetést szerezhetsz a csodás hangzást garantáló NWZ-S760 sorozatú Sony walkmannal, a vezetékmentes készüléket pedig futás közben, sőt edzés után a zuhany alatt is használhatja. Unod már, hogy hiába beszéltek meg egy családi találkozót, az öcséd örökké elkésik? Lepd meg egy lime vagy narancsszínű kaucsuk karórával (24990 Ft, converse-shop.hu), ami rendkívül menő és strapabíró viselet. Bár a borotva első hallásra talán unalmas ajándéknak tűnhet, a Panasonic villanyborotvájának lebegőfejét akkor is örömmel futtatja majd végig az arcán, ha extra érzékeny a bőre (részletek: panasonic.hu).

Wellness Cafe tipp: Silicon Power Luxmini 322 limitált kiadású Pendrive, Fujifilm FinePix T200 digitális fényképezőgép 

Itt a Vitálkonyha, teszteld! 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X