Főoldal > AKTUÁLIS > Ideális ajándékötletek a szülőknek

Ideális ajándékötletek a szülőknek

ajándékkarácsonyötlet
0

Írta: and

Állíts össze Spa csomagot! Szüleid éjt nappallá téve dolgoznak, és szívesen meglepnéd őket egy kényeztető figyelmességgel? A saját kezűleg összeállított wellness csomag tökéletes ajándék, amivel minden bizonnyal nagy örömet okozol majd. Vásárolj egy kézzel fonott kosarat, az alját béleld ki színes selyemmel, és kösd át szaténszalaggal a tetejét.  A csomagoláshoz előre elkészített dobozt is beszerezhetsz, […]

Állíts össze Spa csomagot!

Szüleid éjt nappallá téve dolgoznak, és szívesen meglepnéd őket egy kényeztető figyelmességgel? A saját kezűleg összeállított wellness csomag tökéletes ajándék, amivel minden bizonnyal nagy örömet okozol majd. Vásárolj egy kézzel fonott kosarat, az alját béleld ki színes selyemmel, és kösd át szaténszalaggal a tetejét.  A csomagoláshoz előre elkészített dobozt is beszerezhetsz, amelyre elegendő csupán egy díszes szalagot kötnöd. Tegyél bele frissítő arcmaszkot, illatos testápolót, bőrradírt, hangulatos gyertyákat és egy parfüm mintát, amelyek garantáltan elfeledtetik anyukáddal a mindennapi élet gondjait. Egy üveg pezsgő vagy habzóbor a csomag kötelező része, és csempészhetsz mellé ajándékutalványt, amit beválthatnak például szaunára, masszázsra, lazító fürdőre. A kosárba elrejthetsz egy relaxáló CD-t is, ami segíthet szüleidnek a belső feltöltődésben.

Wellness Cafe tipp: Gerovital ránctalanító krém, Beauty System Seathalasso tusfürdő

Ajándékozz kultúrát!

Ha szeretnéd emlékezetessé tenni számukra az év utolsó napjait, a hagyományos dolgok helyett meglepheted őket egy remek koncertélménnyel. A bársonyos hangú Friderika ünnepi koncertre készül december 29-én a Budapest Kongresszusi Központban, míg december 31-én a Művészetek Palotájában az Amadinda Együttes és Presser Gábor ad szilveszteri koncertet. Karácsonyra igazán meghitt ajándék egy színházjegy, és ha tudod, hogy a szüleid régóta szeretnének megnézni egy izgalmas darabot, nézz körül a programok között, és lepd meg őket egy örömteli kikapcsolódással.

Wellness Cafe tipp: Ha nem vagy biztos abban, hogy apukád pontosan milyen könyvet szeret, ajándékozhatsz könyvutalványt is.

kari2.jpg ()Gondolj az egészségükre is!

Az egészség a legnagyobb kincs, így aligha létezhet szebb ajándék, mint egy egészséget megőrző hasznos kiegészítő. Szeretteidnek egy szőrmebéléses papucs kényelmes és praktikus meglepetés (sholl.hu), míg a puha, jól szellőző és ortopédiai kialakítású párna elősegíti a hosszú és zavartalan alvást, amivel biztosan lenyűgözöd őket. (dormeo.hu). Páratlan élményt kínál a Tiens lábmasszírozó szőnyeg, ami segít az ellazulásban, és energiával tölt fel mind fizikálisan, mind az egészség tekintetében. (tiens-patika.hu) A vörösréz gyógyerejét évezredek óta ismerik, ezért ajándékozd meg anyukádat egy mágneses vörösréz karkötővel, ami őrzi az egészségét, s emellett nagyon mutatós darab. (solstar.hu)

Wellness Cafe tipp: Merinoflor mágneses vesevédő, masszázspapucs ásványi kövekkel (vivamed.hu)

Légy kreatív!

Dizájnos és egyedi meglepetést tennél a fa alá? Ha a család kedveli a csokoládét, garantáltan belopod magad a szívükbe az egyszerű kivitelezésű, ám elegáns kerámia fondue készlettel. (ajandekozon.hu) Különleges ajándék lehet a kínai teáskanna gyűjtemény valamelyik tagja is, ami nem csak a konyhában mutat jól, ám funkcionális szempontból is tökéletes választás. (egyedi-ajandekok.info) Ha apukád szereti a szódát, az elegáns formatervezésű SodaStream készülék segítségével a csapvízből pár másodperc alatt finom szódavizet, vagy frissítő üdítőitalt is készíthet. (sodastream.hu) Garantáltan nem fogsz csalódást okozni egy elemes bornyitóval, amelyet egyszerűen csak a palack tetejére kell helyezni, és egy gomb érintésével könnyedén kivarázsolható a dugó. (bigyoshop.hu)

Wellness Cafe tipp: Manhattan Lounge koktél szett (butlers.hu), Sommelier kenyérpirító (braun.com)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X