Főoldal > AKTUÁLIS > Légy te a legcsinosabb menyasszony – egy sztártréner tippjei leendő aráknak!

Légy te a legcsinosabb menyasszony – egy sztártréner tippjei leendő aráknak!

diétaedzésesküvőfogyókúramenyasszonynass
0

Írta: and

Még csak távlati terv az esküvő, vagy már vágod a centit, hogy mikor állhatsz végre oltár elé? Mindkét esetben segíthetnek Harley Pasternak sztártréner tippjei, aki az egyik internetes oldal kérésére adott tanácsokat, kifejezetten menyasszonyok részére. Az edzőt az 5 faktoros diéta és ahhoz tartozó edzésprogram megalkotása mellett az tette híressé, hogy Lady Gagától Megan Foxon […]

Még csak távlati terv az esküvő, vagy már vágod a centit, hogy mikor állhatsz végre oltár elé? Mindkét esetben segíthetnek Harley Pasternak sztártréner tippjei, aki az egyik internetes oldal kérésére adott tanácsokat, kifejezetten menyasszonyok részére.

Az edzőt az 5 faktoros diéta és ahhoz tartozó edzésprogram megalkotása mellett az tette híressé, hogy Lady Gagától Megan Foxon át Amanda Seyfriedig számos világsztár követi a tanácsait. Katy Perry-t és Hilary Duffot pedig ő hozta formába világraszóló lakodalmaikra, tehát nem a levegőbe beszél – erről most te magad is meggyőződhetsz!

1. Harley első számú tippje: mellőzd a kalóriadús italokat!

Eddig talán bele sem gondoltál, hány pohárnyi cukrozott üdítőt vagy energiaitalt fogyasztasz el egy hét, vagy egy nap alatt. És bármennyire szeretnéd is, ezek a kalóriabombák bizony nem távoznak nyomtalanul: látványos kis hurkákat eredményezhetnek rajtad is. Elkerülésük egyszerű: száműzd őket a hűtődből, vagy tanuld meg egészségesebb alternatívákkal, például ízesített, cukormentes ásványvízzel vagy cukor nélküli teával helyettesíteni kedvenceidet.

perrycikk1.jpg ()„Hidd el, az egészségesebb italok is finomak, hidratálják a szervezetedet, és eltelítenek, ugyanakkor kisebb kalóriatartalmuk révén sokkal kevesebbet ártanak az alakodnak” – mondja a sztártréner.

2. Harley második tippje: nassolj okosan!

A sztáredző 5 faktoros diétájának értelmében napi ötszöri étkezést ír elő, tehát a három főétkezés mellett a tízórai és az uzsonna sem hagyható ki. Ilyenkor pedig talán nálad is előkerülnek a finomabbnál finomabb, édes és sós ropogtatnivalók. Harley épp ezeknek a veszélyeire figyelmeztet, hiszen ezekkel a nasikkal észrevétlenül is felkúszhat rád néhány kiló. Kivédeni viszont nem is olyan nehéz, mint gondolnád!

„Tízóraira és uzsonnára fogyassz zsírszegény görög joghurtot bogyós gyümölcsökkel, vagy egy almát, szeletekre vágva, egy kanálnyi mogyoróvajjal. A kenyeret ilyenkor is kerüld, a majonézt pedig helyettesítsd alacsonyabb kalóriatartalmú mustárral” – tanácsolja a tréner.

3. Harley harmadik tippje: így kerüld el a puffadást!

Minden menyasszony rémálma, hogy az esküvője napján nem áll majd rajta tökéletesen álmai ruhája, amit például a puffadt has is okozhat. Ám Harley Pasternaknak arra is vannak ötletei, hogyan lehet ezt a kellemetlenséget elkerülni.

„Olyan ételeket egyél és igyál, melyeket könnyen megemésztesz, például frissen facsart gyümölcs- vagy zöldségleveket. Kerüld viszont a babot, és minden olyasmit, amitől sok salakanyag képződne a szervezetedben, valamint ne fogyassz magas savtartalmú ételeket” – mondja Harley Pasternak.

Fotó: Profimedia – Red Dot

C-vitaminnal az immunrendszerünkért

Curver Grand Chef ételtartó (x)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X