Főoldal > AKTUÁLIS > 15 kilót ad le az X-Faktor mentora!

15 kilót ad le az X-Faktor mentora!

diétafogyásfogyókúrafutóversenysztár
0

Írta: and

Egy kis túlzással azt is írhatnánk, hogy Mel B máris a Szilveszterre készül, hiszen a Spice Girls együttesből, illetve az X Factor ausztrál adásaiból is ismert sztár az év végére szeretne 15 kilótól megszabadulni. A 36 éves mentor elmondása szerint súlygyarapodásának az az oka, hogy harmadik terhessége során éjjel-nappal evett, ráadásul nem épp a legegészségesebb […]

Egy kis túlzással azt is írhatnánk, hogy Mel B máris a Szilveszterre készül, hiszen a Spice Girls együttesből, illetve az X Factor ausztrál adásaiból is ismert sztár az év végére szeretne 15 kilótól megszabadulni.

A 36 éves mentor elmondása szerint súlygyarapodásának az az oka, hogy harmadik terhessége során éjjel-nappal evett, ráadásul nem épp a legegészségesebb fogásokat tömte magába. Mel B-t tehát nem érintette a sztárkismamák gyakori táplálkozási zavara, a mamirexia, hiszen várandóssága alatt nem számolta a kalóriákat, sőt, egyszer sem érzett lelkifurdalást, ha a baba igényeinek kedvezve szénhidrátbombákkal csillapította étvágyát.

Így, miután szeptember elején megszületett a harmadik kislánya, nem érte őt túl nagy meglepetésként a rajta maradó pluszsúly, de szinte azonnal elhatározta, hogy tennie kell ez ellen: megállapodott hát Jenny Craig fogyasztó cégével – akik korábban Kirstie Alley-t és Queen Latifah-t is karcsúsították –, hogy az év végére 60 kilóra csökkentik a mentor mostani, 75 kilós súlyát.

Mel most sem tekinthető kövérnek, és nincs is baja a pluszkilóival, mégis alig várja, hogy ismét megszokott alakjával büszkélkedhessen, mert úgy érzi igazán jól magát. „Tudom, hogy tennem kell valamit, és az evést korlátok közé kell szorítanom” – árulta el nemrég az énekesnőből lett mentor.

Majd hozzátette: talán túlságosan is elengedte magát harmadik terhessége alatt, és egyáltalán nem figyelt oda a táplálkozására. Most viszont már elkezdett mozogni, és szüksége van egy kis segítségre abban, hogy ismét visszaálljon az egészséges és kiegyensúlyozott táplálkozásra, amit egyébként korábban is betartott.

Mel B egyébként mindig is büszke volt sportos alakjára: 2008-ban „Totally Fit” címmel saját fitnesz DVD-jét is piacra dobta, mellyel otthon is bárki elsajátíthatja a csinos sztár edzésprogramjának lényeges elemeit.

Az egykori Spice Girl korábban azt nyilatkozta, hogy minden nap fél órát kardiózik, és háromszor 200 felülést végez, ami elmondása szerint már valóságos függőséggé vált nála. De ezt cseppet sem bánja, mivel az eredmény nagyon hamar láthatóvá vált elképesztő hasizmain.

És bár azt mondja, az edzésben inkább magányos típus, néha családja is megmozdul vele: férjével, Stephen Belafontéval, valamint 12 éves lányával, Phoenixszel tavaly rajthoz állt egy jótékonysági futóversenyen is.

Mint arra már fent is utaltunk, Melanie az egészséges ételek híve: sok zöldséget, gyümölcsöt, magvakat, sovány húst (például csirkét és füstölt lazacot) fogyaszt, emellett pedig a quinoa nevű dél-amerikai gabonaféle nagy rajongója is. Ez utóbbi nem tartalmaz glutént, gazdag viszont fehérjékben és rostokban. Elkészíthető köretnek, kásának, de édességek kiváló alapanyaga is lehet.

Mel B tippjei

Mindig legyen a kezed ügyében egy üveg víz, és igyál gyakran! Ettől még jobban felpörög az anyagcseréd, és könnyedén megszabadulhatsz a testedben lévő méreganyagoktól is. A változást gyorsan érezni fogod!

Emellett fontos, hogy időnként jutalmazd meg magad: ha egészségesen étkeztél, és egyetlen edzést sem hagytál ki, iktass be egy finom desszertet az étrendedbe. Vagy csalj el egy egész napot – olyankor egyél, ami jól esik, de a mértéktartásról ne feledkezz meg, máskor pedig vegyél egy illatos fürdőt. Hidd el, egy kis kényeztetés után úgy érzed majd magad, mint akit kicseréltek!

Fotó: Profimedia – Red Dot

Villámgyors fogyás tablettákkal (x)

(T)egyél a menstruáció előtti panaszok ellen!

Top 6 zsírégető étel


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X