Főoldal > AKTUÁLIS > Így marad formában a Csillag születik felfedezettje!

Így marad formában a Csillag születik felfedezettje!

edzésénekesétrendmozgás
0

Írta: and

Lehet zöld az ég, és lehet kék a fű – énekli Varga Viktor első szólóslágerében. A dalra jellemző lazaság a Csillag születik felfedezettjére is igaz: Viktor igyekszik könnyeden élni az életét, ami az étrendjén is megmutatkozik. „Általában azt eszem, amit megkívánok – mondta Viktor a Wellness Cafe-nak a FitBalance Aréna sajtótájékoztatóján. Majd hozzátette – végigmegyek […]

Lehet zöld az ég, és lehet kék a fű – énekli Varga Viktor első szólóslágerében. A dalra jellemző lazaság a Csillag születik felfedezettjére is igaz: Viktor igyekszik könnyeden élni az életét, ami az étrendjén is megmutatkozik.

„Általában azt eszem, amit megkívánok – mondta Viktor a Wellness Cafe-nak a FitBalance Aréna sajtótájékoztatóján. Majd hozzátette – végigmegyek a bolton, és leveszem a polcról, amit épp szeretnék. Ez ilyen egyszerű.”

vargacikk.jpg ()Vékony alkata miatt az sem lenne nagy gond számára, ha gyakran kívánna csokoládét vagy cukorkát, ám ezekhez ritkán támad kedve. Kedvenc ételét, a cézársalátát viszont annál szívesebben iktatja be az étrendjébe, hiszen nemcsak finom, hanem nagyon egészséges is. 

„A rendszeres mozgással viszont most hadilábon állok, pedig egész életemben sportoltam is az éneklés mellett: atletizáltam, úsztam, és versenyekre jártam. A szüleim sportolók, ezért nekem is el kellett kezdenem mozogni, amit visszagondolva remek dolognak tartok” – árulta el a fiatal énekes.

Mostanában a fellépések miatt nincs ideje hetente többször edzeni, ezért egy-két súlyzós edzést iktat be, amikor csak tud. „Ezen kívül most megismerkedtem a TRX-el, amit Anyukám minden nap használ, és ő ajánlotta. Ennek nagy előnye, hogy nem súlyokat kell emelgetni, hanem a saját testsúlyunkkal kell edzeni, ezért is tartom jó ötletnek. Remélem, heti háromszori edzés belefér majd az időmbe ezzel az eszközzel” – mondta Varga Viktor a Wellness Cafe-nak.

Itt a jó idő, hozd formába magad! Van egy tippünk!

Érd el te is hatékonyabban a célodat, és felejtsd el derekadra tekert strandtörülközőt!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X