Főoldal > AKTUÁLIS > Így vonzd be a szerelmet és a harmóniát!

Így vonzd be a szerelmet és a harmóniát!

harmóniakönyvajánlószerelemvonzás
0

Írta:

Ruediger Schache: A szívmágnes titkai Az életben semmi sem történik véletlenül. Sem emberek, sem pedig események nem bukkannak fel ok nélkül az életünkben. Kapcsolataink alakulásának és fejlődésének semmi köze a szerencséhez.Minden azért történik, mert erő hat rá. Ez az erő mindenkit összeköt. Ez dönti el, megtaláljuk-e magunkat vagy sem. Ez határozza meg, mit érzünk, és […]

Ruediger Schache: A szívmágnes titkai

Az életben semmi sem történik véletlenül. Sem emberek, sem pedig események nem bukkannak fel ok nélkül az életünkben. Kapcsolataink alakulásának és fejlődésének semmi köze a szerencséhez.
Minden azért történik, mert erő hat rá. Ez az erő mindenkit összeköt. Ez dönti el, megtaláljuk-e magunkat vagy sem. Ez határozza meg, mit érzünk, és hogyan viselkedünk.
Ha megértjük ezt az erőt, és tudatosan alkalmazzuk, pontosan azokat az embereket és eseményeket vonzzuk be az életünkbe, akikre és amelyekre mindig is vágytunk.

szivmagnes.jpg ()Az emberek többsége hasonló vágyakat és kérdéseket dédelget – értelmes és boldog életre vágyunk, megérteni, tanulni és fejlődni szeretnénk. Kielégítő válaszokat keresünk azokra a kérdésekre, amelyekkel életünk során találkozunk, de elsősorban az a célunk, hogy szeressünk és szeressenek minket. Sokszor azonban úgy tűnik, minél jobban kívánunk valamit, annál nehezebb elérni.
A Szívmágnes titkai lerántja a leplet a kisugárzás és a vonzás varázslatos erejéről, arról az erőről, amely mindenkiben hat, és meghatározza életünk alakulását. Ruediger Schache számos megtörtént esettel és gyakorlati tanácsokkal magyarázza el ennek a mindent átfogó tudásnak a lényegét, és beavatja olvasóit a szívmágnes tíz titkába, amelyek ősi felismerésen nyugszanak. Aki magáévá teszi ezeket a titkokat, újfajta tudatosságra tesz szert, és olyan embereket s így kapcsolatokat vonz magához, amilyenekre mindig is vágyott.

Édesvíz kiadó, 204 oldal, Ára: 3990 Ft

nyiljmegesszeress.JPG ()Kurt Tepperwein: Nyílj meg és szeress!

Igazi Tepperwein könyv ez, talán az eddigi legpraktikusabb. Kortól, nemtől és kapcsolataink milyenségétől függetlenül mindnyájan haszonnal forgathatjuk.
Sőt, kellene is, hogy néha feltegyük magunknak a könyvben szereplő számtalan kérdést, amelyek közelebb vihetnek önmagunk és kapcsolataink jobbá tételéhez. Tepperwein támogatást és bátorítást nyújt, magával ragad és útmutatóul szolgál. Minden életszakaszban meg van az esélyünk arra, hogy megnyíljunk a szerelemre – akár most azonnal elkezdhetjük!

Néhány pont, amit felvet Tepperwein írása:

• A flörtölés művészete
• A kapcsolatépítés stádiumai
• Mit kezdhetünk az elutasítástól való félelemmel?
• Mit tehetünk, ha lehullanak az első maszkok?
• A csók és a szex
• Edzésterv férfiaknak, hogy képessé váljanak az egész éjszakás szerelmeskedésre
• Milyen helytelen elvárásaink vannak a kapcsolatot illetően, és mi lenne reális?
• Hogyan jutunk el a házasságkötésig, és mi vár ránk ezután?
• Milyen közös feladatot, értelmet találunk a kapcsolatunkban?
• Milyen játékszabályai vannak a tartós párkapcsolatnak?

A szerelem tanulásához és megtapasztalásához sosincs túl későn, és sosincs túl korán. Akár fiatalon, akár öregen: valamennyi életszakaszban megvan az esélyünk arra, hogy megnyíljunk a szerelemre – akár most azonnal elkezdhetjük!

Édesvíz kiadó, 272 oldal, 3290 Ft

osho.jpg ()Osho: Szerelem, szabadság, egyedüllét

A szerelem az élet legnagyobb kísérlete, és akik anélkül élnek, hogy a szerelemmel kísérleteznének, sosem fogják megtudni, mi is az élet. Örökké a felszínen maradnak anélkül, hogy leereszkednének a mélybe. A kiindulópont önmagad szeretete kell, legyen. Mindenki ismeri a mondást, hogy “aki nem szereti önmagát, másokat sem tud szeretni”, mert a részleteket tekintve talán vannak köztünk különbségek, de alapvetően ugyanannak az egy természetnek a részei vagyunk. Ha szeretet születik benned önmagad iránt, lesz mit megosztanod a pároddal. A valódi cél azonban a lényedben végbemenő végső, misztikus egyesülés, hogy ne légy rabja egyetlen nőnek vagy férfinak sem. Azáltal, hogy találkozol a külső nővel, a külső férfival, hogy valóban szereted, lépésről lépésre megláthatod a nőt, illetve a férfit, aki benned él. A külső nő csupán egy út a belső nőhöz; ahogyan a külső férfi is csak egy út a belső férfihez. Ha rátalálsz erre a belső nőre, illetve férfira, megszabadulsz függőségedtől, amely a külvilághoz köt.

A szabadság az ember legbensőbb lényege. Szabadon meg kell élned vágyaidat, legerőteljesebb energiádat, a szexualitást is, így életed közepére érve meghaladhatod, s ezzel képessé válhatsz arra, hogy egyedül is boldog legyél. Hiszen bármit is teszel, egyedül vagy, mert ez a természetes állapotod: egyedül születtél, és egymagad is fogsz meghalni. A köztes időben elfoglalod magad mindenfélével, hogy ne kelljen szembenézned a ténnyel: egyedül vagy. Ám ha szabadon megéled és megismered önmagad, felébred benned a végtelen szeretet, és egyedülléted sem üres magány lesz többé, hanem tartalmas, örömteli állapot, amelyen – ha úgy adódik – szívesen osztozol embertársaiddal.

Édesvíz kiadó, 272 oldal, 2990 Ft

Kurt Tepperwein: Kapcsolataink (önmagunkkal, a párunkkal, a világgal és az univerzális energiákkal)kapcsolataink.jpg ()

Kurt Tepperwein szerint a hőn áhított boldogságot kapcsolatainkon keresztül érhetjük el. Persze kapcsolatok alatt nem csupán párkapcsolatokat kell értenünk. Az első, és legfontosabb lépés, hogy önmagunkkal legyünk jóban, hogy rátaláljunk a lényünk mélyén rejlő, változatlan magra, valódi önmagunkra. Ha szerepek nélkül, önvalónk alapján éljük az életünket, ha kiegyensúlyozott boldogságban lehet részünk. A második lépés párkapcsolatunk szemügyre vétele. Csak az kaphatja meg kapcsolatától, amit szeretne, aki tisztában van a szükségleteivel, és képes ítélkezés nélkül kifejezni az érzéseit.

Tepperwein megtanítja nekünk, hogyan közeledhetünk tisztelettel a párunk felé, és hogyan hozhatjuk ki a legtöbbet a párkapcsolatunk által kínált lehetőségekből. Következő feladatunk, hogy tudatosan viszonyuljunk a világhoz: ha elég bátrak vagyunk ahhoz, hogy megkérdőjelezzük, és helyes hozzáállásra, illetve szemléletmódra cseréljük rögzült meggyőződéseinket, a világ hozzánk és a vágyainkhoz idomul. A könyvből megtanulhatjuk, hogyan változtathatunk pozitívan a világunkon meggyőződéseink segítségével. Végül pedig tisztáznunk kell kapcsolatunkat az univerzális energiával, amely úgy vesz körül minket, akárcsak a víz a halakat. A szerző feltárja azokat a lehetőségeket, amelyeken keresztül hozzáférhetünk ehhez az energiához, és megtanítja, hogyan kerülhetünk magasabb szellemi szintre az univerzális energia tudatos megtapasztalásával.

Édesvíz kiadó, 280 oldal, 3290 Ft


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X