Így marad csúcsformában a Harry Potter mozik gyönyörű sztárja, Emma Watson!

0 0

Írta: and

Emma Watson már gyermekként világhírűvé vált, hiszen ő formálja meg a Harry Potter mozik okos és bájos Hermione Grangerjét. A 20 éves lányra a valóságban is igazak ezek a jellemvonások, olyannyira, hogy képességei alapján sokak szerint a világ szinte bármely egyetemére felvették volna. Ő végül az amerikai Brown egyetemet választotta, ahol, mint mondja, remekül érzi […]

Emma Watson már gyermekként világhírűvé vált, hiszen ő formálja meg a Harry Potter mozik okos és bájos Hermione Grangerjét. A 20 éves lányra a valóságban is igazak ezek a jellemvonások, olyannyira, hogy képességei alapján sokak szerint a világ szinte bármely egyetemére felvették volna.

Emmabelso.jpg ()Ő végül az amerikai Brown egyetemet választotta, ahol, mint mondja, remekül érzi magát. Elsősorban azért, mert végre olyan embereket ismerhetett meg, akik talán soha sem látták a filmjeit. Emellett pedig azt is nagyon élvezi, hogy – a forgatásokon megszokott precíz időbeosztás után – végre önmaga gazdálkodik az idejével: szerinte ez nélkülözhetetlen ahhoz, hogy igazán boldog és kiegyensúlyozott lehessen.

Emma egy ennél sokkal meglepőbb dolgot is elkövetett azért, hogy tökéletesen érezze magát a bőrében. Régi vágya volt a rövid haj, így nyáron gondolt egyet, és alig pár centis frizurát vágatott. Döntését saját bevallása szerint egy pillanatra sem bánta meg.

A bájos színésznő egyébként az étkezésére is odafigyel. Nem helyesli a koplalást és a szigorú diétákat, amiknek ismerősei és csoporttársai alávetik magukat, ő inkább az egészséges, kiegyensúlyozott táplálkozásra törekszik. Nagyon szereti a spanyol és a francia konyhát, új kedvencei viszont az édes amerikai aprósütemények, amelyekből igyekszik mértékkel fogyasztani.

Bár Emma alapvetően vékony alkat, a rendszeres mozgást is nagyon fontosnak tartja. Nem érti, a lányok miért félnek attól, ha egy kicsit megizzadnak, ugyanis szerinte nincs annál bájosabb, mint amikor valaki egy kiadós gyephoki meccs után kipirulva, csillogó szemmel jön le a pályáról.

Emellett a színésznő a golf és a netball nagy rajongója – ez utóbbi leginkább a kosárlabdára hasonlít. Emma kedvence a gyephoki, ahol elképesztően bele tudja élni magát a küzdelembe: „Óriási bennem a versenyszellem. Ha a csapatunk veszít, én forró fürdőt veszek és közben ezen búslakodom” – árulta el a gyönyörű színésznő.

Fotó: Profimedia.hu

Erősítsük az immunrendszerünket!


További cikkeink a témában

alvásébredés

Így készülj fel az óraátállításra

Írta:
12 órája 0 0

A nyári időszámítás március 26-án, vasárnap kezdődik: az órákat hajnali 2-kor kell átállítani 3-ra. Áramot takarítunk meg, védjük a környezetet, délután tovább van világos, amíg viszont hozzá nem szokik a szervezetünk, rosszabb lehet a közérzetünk és fáradtabbak lehetünk. Kis odafigyeléssel azonban zökkenő mentesebbé tehetjük az átállást

egészségprogram

5 dolog, amit ki kell próbálnod idén tavasszal  

Írta:
13 órája 0 0

Miután túl vagyunk a karácsonyon és a szilveszteren, kiélveztük a hógolyózás és a síelés minden örömét, ideje bevallanunk, hogy már rendkívül unjuk a telet. De szerencsére vége: kinyílt az első hóvirág, a medvék is kidugták az orrukat a barlangjukból, így mi is lassan elkezdhetünk reménykedni. Félre a megszokott programokkal, 2017 a folyókról szól: összegyűjtöttünk öt programot, amit nem hagyhatunk ki idén tavasszal – ráadásul nem kell hozzá elköltenünk az egész havi fizetésünket sem.