Főoldal > AKTUÁLIS > Hazánkban versenyeznek a legszexisebb Forma 1-es pilóták

Hazánkban versenyeznek a legszexisebb Forma 1-es pilóták

0

Írta:

Idén már 25. alkalommal látogat Magyarországra a száguldó cirkusz, a Mogyoród melletti Hungaroring betoncsíkján ismét megmérettetnek a legjobb autóversenyzők. A 24 Forma 1-es pilóta mind azért küzd majd, hogy neki lengessék majd meg először a kockás zászlót. Nem csak gyorsak és tehetségesek, de sokan közülük igen szexi pasik, akiknél érdemes megvárni, míg leveszik a bukósisakot, […]

Idén már 25. alkalommal látogat Magyarországra a száguldó cirkusz, a Mogyoród melletti Hungaroring betoncsíkján ismét megmérettetnek a legjobb autóversenyzők. A 24 Forma 1-es pilóta mind azért küzd majd, hogy neki lengessék majd meg először a kockás zászlót. Nem csak gyorsak és button.jpg ()tehetségesek, de sokan közülük igen szexi pasik, akiknél érdemes megvárni, míg leveszik a bukósisakot, és megvillantják széles mosolyukat. Íme, a leghelyesebb, legdögösebb srácok a Forma 1-ben!

Jenson Button

Az egyes rajtszámot autóján viselő tavalyi világbajnok Jenson a McLaren színeiben versenyez. Az idén 30. születésnapját ünneplő, szemtelenül jóképű brit pilóta 2000 óta versenyez a sorozatban, a magyar pálya pedig igencsak kedves a szívének, mert első győzelmét itt aratta 2006-ban. A 183 centi magas szépfiú se veled, se nélküled kapcsolatban él a japán modellel, Jessica Michibatával, ez azonban nem akadályozza meg abban, hogy mindig széles mosollyal kanyarítson autogramot hölgyrajongói poszterére.

hamilton.jpg ()Lewis Hamilton

A széles vigyoráról híres, még mindig csak 25 éves Lewis üstökösként tűnt fel a Forma-1 világbajnokság egén, és épp hogy csak nem nyert világbajnokságot már az első évében. Különleges tehetség, rendkívül jól képzett és gyakorlott versenyző, ám heves vérmérséklete miatt többször került már bajba a pályán. A boxutcában gyakran feltűnik bombázó kedvese, a Pussycat Dolls énekesnője, Nicole Scherzinger, akit Hamilton nem szívesen enged utcai autója kormánya mögé.

rosberg.jpg ()Nico Rosberg

A világbajnoki mezőny egyik közönség kedvence, aki igazi csodagyerekként robbant be a köztudatba. Édesapja Forma 1-es világbajnok volt, úgyhogy a 25 éves szőkeség jó géneket örökölt. Nagydíjat egyelőre még nem nyert, de ami késik, nem múlik!

Mark Webber

34 évével a mezőny harmadik legidősebb versenyzője, de annyira jó formában van az ausztrál, hogy pár évet simán letagadhatna. Higgadt, kitartó, kemény versenyző, aki azonban a sisakot levéve bármikor képes megvillantani legsármosabb mosolyát a hölgyrajongók legnagyobb örömére!

Fernando Alonso

alonso.jpg ()A spanyol sármőr fiatal kora ellenére már kétszeres világbajnoknak mondhatja magát. A 29 éves Ferrari-pilóta hatalmas kedvenc nem csak a lányok, hanem a férfidrukkerek körében is, Madrid főutcáján legalább százezren nézték, amikor ott furikázott a Forma-1-es versenygépével. Hogy remek kondiját megtartsa, rendszeresen úszik és focizik.

Michael Schumacher

Nem szabad megfeledkezni a hétszeres világbajnok németről sem, aki 3 év kihagyás után tért vissza a száguldó cirkuszba, és simán letagadhatna legalább 10 évet az életkorából – Schumi most 41 éves, és még mindig remek formában van, sármos mosolyával pedig könnyedén megdobogtatja a hölgyek szívét.

És a többiek, akik szintén a pályán lesznek majd:

Sebastian Vettel, Felipe Massa, Rubens Barrichello, Nico Hülkenberg, Robert Kubica, Vitalij Petrov, Adrian Sutil, Vitantonio Liuzzi, Sebastien Buemi, Jaime Alguersuari, Jarno Trulli, Heikki Kovalainen, Bruno Senna, Karun Chandhok

A Forma 1-es hétvége programja:

július 30. péntek
szabadedzések

július 31. szombat
11:00-12:00 3. szabadedzés
14:00-15:00 Időmérő edzés

augusztus 1. vasárnap
12:30 versenyzői parádé
12:45-13:15 rajtrács ünnepség
14:00-16.00 Formula 1 Magyar Nagydíj (70 kör vagy 120 perc)

Forrás: Hungaroring.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X