Főoldal > AKTUÁLIS > Wellnessben Európa bajnokok vagyunk!

Wellnessben Európa bajnokok vagyunk!

0

Írta:

A nemzetközi zsűri idén a legjobb Spa (Best Destination Spa) díjat a sárvári Spirit Hotel Thermal Spa-nak ítélte oda. Ez az első alkalom, hogy magyar pályázó ilyen magas rangú díjat nyert el nemzetközi megmérettetésben. A bécsi Agentur für Gesundheit&Wellness – a Spaworld nemzetközi szakmagazin kiadója által rendezett versenyre 10 kategóriában lehet nevezni Európa valamennyi országából. […]

A nemzetközi zsűri idén a legjobb Spa (Best Destination Spa) díjat a sárvári Spirit Hotel Thermal Spa-nak ítélte oda. Ez az első alkalom, hogy magyar pályázó ilyen magas rangú díjat nyert el nemzetközi megmérettetésben.

A bécsi Agentur für Gesundheit&Wellness – a Spaworld nemzetközi szakmagazin kiadója által rendezett versenyre 10 kategóriában lehet nevezni Európa valamennyi országából. Az öt független szakértőből álló zsűri pontozza a jelentkezőket, és ez alapján ítéli oda a díjakat. Értékelik a kreativitást, az innovációt, a design-t, a szolgáltatásokat, az alkalmazott technikai és építészeti megoldásokat, a vendégek igényeinek kiszolgálását, és a gazdasági hatékonyságot.

A European Health&Spa Award az egyik legrangosabb Spa kitüntetés, amely nem pusztán a minőség fokmérője, a díjazott követendő példaként szolgál a wellness turizmus valamennyi résztvevője számára.

A Spirit Hotel Thermal Spa díja ráirányítja egész Európa figyelmét a magyar egészség és wellness turizmusra, megerősítve, hogy hazánk már nem csak a gyógyvizek terén számít nagyhatalomnak, a wellness és Spa szállodák is felveszik a versenyt a legrangosabb európai szállodákkal.

További információ: www.sprithotel.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X